fbpx

Brosjyre – Trykkeriet Vårt – 984 02 480 / tv@bss-mr.no / www.bss-mr.no

Vi tilbyr produksjon av brosjyrer i høy kvalitet og med et bredt utvalg av papir- og formatmuligheter. Våre erfarne designere kan hjelpe deg med å utforme en brosjyre som passer perfekt til din bedrift, organisasjon, produkt eller tjeneste.

Vi kan tilby ulike størrelser, formater og brettemåter for å skape ønsket effekt og gi mer plass til informasjon. Vi kan også hjelpe med å velge riktig papirkvalitet og finish for å oppnå ønsket uttrykk.

Våre brosjyrer er av høy kvalitet og gir et profesjonelt inntrykk til mottakerne. Brosjyrer er en effektiv måte å markedsføre ditt produkt eller tjeneste på, og vi kan hjelpe deg å utforme en brosjyre som fanger oppmerksomheten til potensielle kunder og gir dem grundig informasjon om ditt tilbud.

tv@bss-mr.no
984 02 480
bss-mr.no
Grandfjæra 28, 6415 Molde (naboen til Moldeveggen)

Vi er det eneste trykkeriet i Norge som er drevet utelukkende av engasjerte frivillige i en organisasjon drevet av brukerne selv. Vår bedrift drives fullstendig på frivillig basis, fra rengjøring til avansert grafisk design, noe som er en kilde til stolthet for oss. Men for å sikre kontinuitet i vår drift, trenger vi flere kunder som vil benytte våre tjenester

Vi har verdifulle støttespillere som inkluderer Mental Helse Molde, Sparebank 1 SMN, Sparebanken Møre, Varigfondet, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Prosjekt Tilhørighet, og Grasrotandelen. Du kan også hjelpe oss å oppnå våre mål ved å bli en del av vårt støtteteam.

#Brosjyre #kort #takkekort #trykksaker #Moldeby #Moldetorget #Roseby #Moldesentrum #trykkeri #profilering #markedsføring #trykk #design #printdesign #produksjon #lavterskel #frivillighet #møteplass #psykiskhelse #aktivhverdag #gratis #handlelokalt #postkort #plakater #brosjyre #hefte #storformatprint #TonnyFroyen #trykksak