fbpx

Flyers – Trykkeriet Vårt – 984 02 480 / tv@bss-mr.no / bss-mr.no

Flyers er en enkel og billig måte å gi informasjon til kunder på. Den består vanligvis av et enkelt ark med trykk på en eller begge sider, og er vanligvis ikke brettet.

Flyere deles vanligvis ut for hånd og kan produseres i ulike former og utførelser. De kan kuttes ut i spesielle former eller trykkes på solid papir. Eller de kan trykkes i store opplag på en rimelig og standardisert måte for rask levering.

Trykkeriet Vårt leverer flyers i alle størrelser, antall og utforming

tv@bss-mr.no
984 02 480
bss-mr.no
Grandfjæra 28, 6415 Molde (naboen til Moldeveggen)

Om oss:
Vi er et trykkeri i Norge som er drevet av frivillige ildsjeler i en brukerdrevet organisasjon. Vi er stolte av å ha frivillige ansatte som utfører alt fra renhold til avansert grafisk design.

Støttespillere:
Vi har fått støtte fra Mental Helse Molde, Sparebank1 SMN, Sparebanken Møre, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Prosjekt Tilhørighet og Grasrotandelen. Du kan også støtte oss på https://bss-mr.no.

#flyere #flyers #TonnyFroyen #trykkeri #profilering #markedsføring #trykk #design #printdesign #produksjon #lavterskel #plakater #frivillighet #brosjyre #møteplass #psykiskhelse #hefte #gratis #aktivhverdag #handlelokalt #Moldesentrum #Moldetorget #Roseby #Moldeby #storformatprint