fbpx

VIPPS – Støtt opp under aktiviteter i lokalsamfunnet med Brukerstyrt senter Møre og Romsdal

Vi i Brukerstyrt senter Møre og Romsdal er heldige som har mange fantastiske sponsorer med oss på laget. BSS tilbyr et møtested for mennesker som trenger et sted å gå til og/eller ønsker å engasjere seg i noe. Alder, bakgrunn og livssituasjon spiller ingen rolle, enten det er fysiske eller psykiske utfordringer, uføretrygd eller arbeidsavklaringspenger. For noen er BSS en vei tilbake til det ordinære arbeidslivet.

Ønsker din bedrift å synliggjøre seg på en ny arena og samtidig støtte opp under aktiviteter i lokalsamfunnet? Responsen har vært god, og vi takker alle dere som har støttet oss. Midlene har gått til aktiviteter som er satt i gang av BSS. Driften av senteret er basert på frivillighet og er hundre prosent brukerstyrt.

VIPPS #100701 – Ingen beløp for små

Vi håper at dere har anledning til å støtte oss. Du kan sende oss et valgfritt beløp gjennom Vipps. I Vipps-appen kan du søke etter Vipps-nummer #100701 eller søke etter Brukerstyrt senter Møre og Romsdal.

Mental Helse Molde, Molde kommune, Sparebank1 SMN, Sparebanken Møre, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Varigfondet, Prosjekt Tilhørighet og Grasrotandelen er blant de støttende organisasjonene som har bidratt til Brukerstyrt senter Møre og Romsdal.

#trykkeri #printdesign #storformatprint #profilering #markedsføring #design #lavterskel #gratis #frivillighet #møteplass #psykiskhelse #aktivhverdag #handlelokalt #plakater #brosjyre #hefte #TonnyFroyen #Moldesentrum #Moldeby #Roseby #Moldetorget