fbpx

Etiketter – Trykkeriet Vårt – 984 02 480 / tv@bss-mr.no / www.bss-mr.no

Vi tilbyr selvklebende etiketter eller klistremerker med trykk som kan brukes til en rekke formål, fra merking av varer til promotering av tilbud. Våre etiketter gir deg frihet til å bestemme formål, størrelse og design helt etter ditt behov.
Vi garanterer topp kvalitet på våre selvklebende etiketter til lave priser.
Trykkeriet Vårt hjelper deg fra idéutvikling til ferdig produkt. Vårt mål er å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å bestille trykksaker.

tv@bss-mr.no
984 02 480
bss-mr.no
Grandfjæra 28, 6415 Molde (naboen til Moldeveggen)

Vår organisasjon, Trykkeriet Vårt, skiller seg fra andre trykkerier i Norge ved at vi kun drives av frivillige ildsjeler. Vi er en hundre prosent brukerdrevet organisasjon, og alt fra renhold til avansert grafisk design blir gjort på frivillig basis. Vi er svært stolte av vår unike modell og våre dedikerte frivillige som gjør alt mulig.

Imidlertid, for å kunne fortsette å tilby våre tjenester og støtte våre brukere, er vi avhengige av å ha kunder som velger å benytte seg av vårt trykkeri. Når du velger å handle hos oss, bidrar du ikke bare til å støtte en lokal og frivillig organisasjon, men du får også tilgang til profesjonelle trykkeritjenester som kan dekke ditt behov for print og produksjon.

Støttespillere: Mental Helse Molde, Sparebank SMN, Sparebanken Møre, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Prosjekt Tilhørighet og Grasrotandelen – Støtt oss du også! https://bss-mr.no

#trykkeri #printdesign #storformatprint #produksjon #design #profilering #markedsføring #lavterskel #gratis #handlelokalt #plakater #brosjyre #hefte #TonnyFroyen #møteplass #psykiskhelse #aktivhverdag #frivillighet #Moldeby #Moldetorget #Roseby #Moldesentrum #etiketter