fbpx

Oppdag vårt inkluderende arbeidstilbud og sosiale møteplass på trykkeriet – skap mening og utvikle ferdigheter med Brukerstyrt senter Møre og Romsdal

På Brukerstyrt senter Møre og Romsdal har vi et spennende arbeidstilbud og en flott møteplass på trykkeriet vårt. Dette tilbudet passer godt for personer som ønsker å utvikle sine ferdigheter innenfor trykkeri og grafisk design, samtidig som de får en meningsfull jobb og et inkluderende miljø å være en del av.

Vi tilbyr en rekke ulike arbeidsoppgaver innenfor trykkeribransjen, inkludert produksjon av ulike trykksaker som brosjyrer, plakater og flyers. Vårt erfarne personale vil veilede og lære opp våre deltakere slik at de kan utføre oppgavene på en profesjonell måte og være stolte av det arbeidet de gjør.

Ved å jobbe på trykkeriet får våre deltakere muligheten til å utvikle sine ferdigheter innenfor en bransje som stadig er i utvikling. De vil også kunne få verdifull arbeidserfaring som kan være nyttig for å skaffe seg en fast jobb i fremtiden.

Men vår møteplass på trykkeriet handler ikke bare om jobb og arbeidserfaring. Det er også et inkluderende og sosialt miljø der deltakerne kan knytte nye vennskap og bygge nettverk. Vi tror at sosial inkludering og fellesskap er viktig for å oppleve trivsel og livskvalitet, og vi jobber hardt for å skape en atmosfære der alle føler seg velkommen og verdsatt.

Hvis du er interessert i å lære mer om vårt arbeidstilbud og møteplassen på trykkeriet vårt, så ta gjerne kontakt med oss. Vi vil gjerne høre fra deg og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

tv@bss-mr.no
984 02 480
bss-mr.no
BSS Facebook
Grandfjæra 28, 6415 Molde (naboen til Moldeveggen)

Vi er utrolig takknemlige for støtten. Disse inkluderer Mental Helse Molde, Molde kommune, Sparebank1 SMN, Sparebanken Møre, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Varigfondet, Prosjekt Tilhørighet og Grasrotandelen.

Vi er takknemlige for all støtte vi har mottatt, og uten disse støttespillerne ville det vært vanskelig å opprettholde et så viktig tilbud for mennesker som sliter med mentale helseproblemer. Vi vil fortsette å jobbe hardt for å kunne tilby et trygt og tilpasset arbeidsmiljø og møteplass for alle som trenger det.

#TonnyFroyen #trykkeri #profilering #markedsføring #trykk #design #printdesign #produksjon #lavterskel #plakater #frivillighet #brosjyre #møteplass #psykiskhelse #hefte #gratis #aktivhverdag #handlelokalt #Moldesentrum #Moldetorget #Roseby #Moldeby #storformatprint