fbpx

Innbinding – Trykkeriet Vårt – 984 02 480 / tv@bss-mr.no / www.bss-mr.no

Innbinding er en viktig trykkeritjeneste som brukes til å ferdigstille trykksaker og gi dem et mer holdbart og profesjonelt utseende. Prosessen innebærer å montere trykte sider og deksler sammen til en ferdig bok, hefte, magasin eller annet publikasjon.

Det finnes ulike typer innbinding, inkludert spiralinnbinding, stiftinnbinding, liminnbinding, sydd innbinding og hardcover innbinding. Valg av innbinding vil avhenge av faktorer som antall sider, bruk og utseende preferanser.

Spiralinnbinding bruker en metallspiral for å binde sidene sammen, og er vanligvis en kostnadseffektiv og praktisk måte å binde mindre publikasjoner på. Stiftinnbinding bruker stifter til å holde sidene sammen, og er vanligvis brukt for tynnere publikasjoner som brosjyrer og kataloger.

Liminnbinding bruker lim for å feste sidene sammen og er en populær innbindingsmetode for bøker og magasiner. Sydd innbinding, som navnet antyder, bruker tråd for å sy sidene sammen og gir en holdbar innbinding som er egnet for tung bruk.

tv@bss-mr.no
984 02 480
bss-mr.no
Grandfjæra 28, 6415 Molde (naboen til Moldeveggen)

Om oss: Trykkeriet Vårt er trolig det eneste trykkeriet i hele Norge som drives kun av frivillige ildsjeler i en hundre prosent bruker drevet organisasjon.
Hele bedriften vår drives frivillig fra a til å. Fra renhold til avansert grafisk design. Dette er vi stolte av, men vi flere trenger kunder.

Støttespillere: Mental Helse Molde, Sparebank1 SMN, Sparebanken Møre, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Varigfondet Prosjekt Tilhørighet og Grasrotandelen – Støtt oss du også! https://bss-mr.no

#Innbinding #Spiralinnbinding #Liminnbinding #stift #hefte #TonnyFroyen #trykkeri #profilering #markedsføring #trykk #design #printdesign #produksjon #lavterskel #frivillighet #møteplass #psykiskhelse #aktivhverdag #gratis #handlelokalt #plakater #brosjyre #hefte #storformatprint #Moldeby #Moldetorget #Roseby #Moldesentrum