fbpx

Menyer – Trykkeriet Vårt – 984 02 480 / tv@bss-mr.no / www.bss-mr.no

En meny er en oversikt over alle varer, tjenester og priser som tilbys av en bedrift. Da menyen eller prislisten er det første kunden ser, er det viktig at den gir et godt førsteinntrykk. Menyer finnes i ulike varianter, og avhengig av utvalget av varer og tjenester kan en meny ha en eller flere sider.

tv@bss-mr.no
984 02 480
bss-mr.no
Grandfjæra 28, 6415 Molde (naboen til Moldeveggen)

Om oss: Trykkeriet Vårt er trolig det eneste trykkeriet i hele Norge som drives kun av frivillige ildsjeler i en hundre prosent bruker drevet organisasjon.
Hele bedriften vår drives frivillig fra a til å. Fra renhold til avansert grafisk design. Dette er vi stolte av, men vi flere trenger kunder.

Støttespillere: Mental Helse Molde, Sparebank1 SMN, Sparebanken Møre, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Varigfondet Prosjekt Tilhørighet og Grasrotandelen – Støtt oss du også! https://bss-mr.no

#produksjon #design #tonnyfroyen #profilering #handlelokalt #printdesign #markedsføring #trykkeri #reklame #trykk #arbeidstrening #frivillighet #kopisenter #lavterskel #møteplass #roseby #moldetorget #moldesentrum #moldeby #handlelokalt #handlelokaltmolde #aktivhverdag #psykiskhelse #sosialt