fbpx

Scanning – Trykkeriet Vårt – 984 02 480 / tv@bss-mr.no / www.bss-mr.no

Scanning er en av de vanligste tjenestene som tilbys av trykkerier. Scanning betyr at man konverterer et fysisk dokument til en digital fil ved hjelp av en skanner. Moderne skannere kan håndtere en rekke forskjellige dokumenttyper, som bilder, fotografier og tekst.

Scanning kan brukes til mange formål, for eksempel å lage digitale arkiver av papirbaserte dokumenter, til å digitalisere gamle fotografier og til å konvertere papirbasert kunst til digitale filer. Scanning kan også være nyttig for å produsere digitalt materiale som kan brukes i trykkeriprosessen, som for eksempel grafikk, logoer og bilder.

Trykkerier tilbyr ofte en rekke forskjellige skanningstjenester, inkludert høyoppløselig skanning av fargebilder og fotografier, skanning av dokumenter i ulike størrelser og formater, og fjerning av uønsket bakgrunn og støy fra digitaliserte bilder.

tv@bss-mr.no
984 02 480
bss-mr.no
Grandfjæra 28, 6415 Molde (naboen til Moldeveggen)

Mange organisasjoner og bedrifter støtter vår sak, inkludert Mental Helse Molde, Sparebank1 SMN, Sparebanken Møre, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Varigfondet, Prosjekt Tilhørighet og Grasrotandelen.

#TonnyFroyen #trykkeri #profilering #markedsføring #trykk #design #printdesign #produksjon #lavterskel #frivillighet #møteplass #psykiskhelse #aktivhverdag #gratis #handlelokalt #plakater #brosjyre #hefte #storformatprint #Moldeby #Moldetorget #Roseby #Moldesentrum