fbpx

For bestilling/forespørsler

Vi foretrekker at du sender forespørsler og bestillinger per e-post. E-post gjør det enklere å legge ved relevante dokumenter og bilder, og gir oss mulighet til å besvare henvendelser på en organisert måte. På denne måten kan vi holde oversikt over alle forespørsler på ett sted, og betjene deg som kunde raskere og mer effektivt. Takk for at du velger å bruke våre tjenester.

Tlf: 984 02 480
E-post: tv@bss-mr.no

Du finner oss i Grandfjæra 28, Molde Mølle 6415 Molde, ved Moldes nye storstue “Moldeveggen”

Brukerstyrt senter Møre og Romsdal (BSS) ble stiftet i 2012 og har tre hovedpilarer: arbeidstilbud, sosial arena og kompetansebank for brukererfaringskunnskap. BSS er en hundre prosent brukerdrevet organisasjon, uten ansatte, som tilbyr sosiale fellesskap, likepersonstøtte og aktiviteter til personer med endret funksjonsnivå, sosial angst, depresjoner og andre psykiske helseplager. Gjennom arbeidstilbudet gir BSS aktiviteter som gir mestring, nye vennskap og erfaringer. BSS samarbeider med flere organisasjoner og stiftelser i regionen for å støtte senterets arbeid.

Støtt oss sammen med organisasjonene og bedriftene som har bidratt: Sparebank1 SMN, Sparebanken Møre, Gjensidigestiftelsen, Bergesenstiftelsen, Varigfondet, Prosjekt Tilhørighet, Grasrotandelen og Mental Helse Molde.

#TonnyFroyen #trykkeri #profilering #markedsføring #trykk #design #printdesign #produksjon #lavterskel #frivillighet #møteplass #psykiskhelse #aktivhverdag #gratis #handlelokalt #plakater #brosjyre #hefte #storformatprint #Moldeby #Moldetorget #Roseby #Moldesentrum