fbpx

Tidskrifter – Trykkeriet Vårt – 984 02 480 / tv@bss-mr.no / www.bss-mr.no

I dag er det en overflod av muligheter når det gjelder produksjon av fagblader, tidsskrifter og blader. Tidsskrifter behøver ikke lenger å ha sin tradisjonelle form, men kan tilpasses etter dine behov når det gjelder design og trykk. Vi tilbyr også muligheten for digital publisering av ditt fagblad eller tidsskrift. Med vår omfattende erfaring innen produksjon av slike trykksaker, kan vi tilby rådgivning, tekst- og designarbeid, trykk og distribusjonstjenester for å sikre at du får et produkt som møter dine spesifikke behov og krav.

tv@bss-mr.no
984 02 480
bss-mr.no
Grandfjæra 28, 6415 Molde (naboen til Moldeveggen)

Vi er en unik bedrift i Norge, og skiller oss fra andre trykkerier ved at vi utelukkende drives av frivillige ildsjeler i en brukerdrevet organisasjon. Våre frivillige ansatte bidrar med alt fra renhold til avansert grafisk design, og dette gjør at vi kan tilby trykketjenester til en lavere kostnad enn mange andre trykkerier.

Historisk sett har frivillighet vært en viktig del av samfunnet vårt. Frivillige organisasjoner har bidratt til å skape en rekke sosiale tiltak og tjenester som har gitt positive effekter på samfunnet. I moderne tid ser vi at frivillighet fortsatt spiller en viktig rolle, spesielt når det kommer til å tilby tjenester som offentlige organisasjoner ikke har ressurser til å tilby.

Vi er stolte av å ha støtte fra flere organisasjoner, inkludert Mental Helse Molde, Sparebank1 SMN, Sparebanken Møre, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Prosjekt Tilhørighet og Grasrotandelen. Deres støtte betyr mye for oss, og gjør det mulig for oss å fortsette å tilby lavterskel trykketjenester til en rimelig pris. Vi håper at enda flere vil støtte oss, og oppfordrer alle til å besøke nettsiden vår på https://bss-mr.no for å lære mer.

#fagblader #Tidskrifter #TonnyFroyen #trykkeri #profilering #markedsføring #trykk #design #printdesign #produksjon #lavterskel #frivillighet #møteplass #psykiskhelse #aktivhverdag #gratis #handlelokalt #plakater #brosjyre #hefte #storformatprint #Moldeby #Moldetorget #Roseby #Moldesentrum #lodd #lotteri