fbpx

Faktura – Giroer – Trykkeriet Vårt – 984 02 480 / tv@bss-mr.no / www.bss-mr.no

Når du sender fakturaer eller andre dokumenter til kundene dine, gir det alltid et profesjonelt og seriøst inntrykk når de er trykt på bedriftens egne fakturaer med matchende logo og farger. Det vil også sikre at mottakeren alltid har tilgang til de nødvendige opplysningene.

Fakturaer og girosedler er viktige dokumenter i forretningsverdenen og er avgjørende for å sikre rask og nøyaktig betaling. Som trykksak kan fakturaer og girosedler tilpasses bedriftens behov og merkevare, og de kan trykkes i ulike størrelser og stiler.

For å sikre at bedriften alltid har nok fakturaer og girosedler tilgjengelig, må disse trykksakene trykkes i store opplag.

tv@bss-mr.no
984 02 480
bss-mr.no
Grandfjæra 28, 6415 Molde (naboen til Moldeveggen)

Om oss: Trykkeriet Vårt er trolig det eneste trykkeriet i hele Norge som drives kun av frivillige ildsjeler i en hundre prosent bruker drevet organisasjon.
Hele bedriften vår drives frivillig fra a til å. Fra renhold til avansert grafisk design. Dette er vi stolte av, men vi flere trenger kunder.

Støttespillere: Mental Helse Molde, Sparebank1 SMN, Sparebanken Møre, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Varigfondet Prosjekt Tilhørighet og Grasrotandelen – Støtt oss du også! https://bss-mr.no

#giro #faktura #TonnyFroyen #trykkeri #profilering #markedsføring #trykk #design #printdesign #produksjon #lavterskel #frivillighet #møteplass #psykiskhelse #aktivhverdag #gratis #handlelokalt #plakater #brosjyre #hefte #storformatprint #Moldeby #Moldetorget #Roseby #Moldesentrum