fbpx

Lodd – Trykkeriet Vårt – 984 02 480 / tv@bss-mr.no / www.bss-mr.no

Lotterier har vært en del av menneskelig kultur i flere århundrer, og de har utviklet seg betydelig i løpet av denne tiden. Lotterier som involverer utskrift av lodd kan være enkle eller avanserte, avhengig av omfanget av lotteriet.

Enkle lotterier kan være enkle papirbilletter som selges over disken i butikker og kjøpesentre. Disse lotteribiletter blir trykket på en måte som krever en høy grad av nøyaktighet og presisjon for å sikre at billettene er identiske og at det ikke er noen feil eller mangler i trykket.

Historisk sett har lotterier blitt brukt av regjeringer og organisasjoner for å samle inn midler til veldedige formål og for å finansiere offentlige prosjekter.

tv@bss-mr.no
984 02 480
bss-mr.no
Grandfjæra 28, 6415 Molde (naboen til Moldeveggen)

Vi har støtte fra flere organisasjoner, inkludert Mental Helse Molde, Sparebank1 SMN, Sparebanken Møre, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Prosjekt Tilhørighet og Grasrotandelen. Vi setter pris på all støtte vi kan få, og oppfordrer alle til å støtte oss også. Besøk vår nettside på https://bss-mr.no.

#TonnyFroyen #trykkeri #produksjon #printdesign #storformatprint #profilering #markedsføring #plakater #brosjyre #hefte #lotteri #lodd #Moldeby #Moldetorget #Roseby #Moldesentrum #lavterskel #frivillighet #møteplass #gratis #psykiskhelse #aktivhverdag #handlelokalt