fbpx

Hefter A4 format – Trykkeriet Vårt – 984 02 480 / tv@bss-mr.no / www.bss-mr.no

Vi tilbyr trykk av hefter i alle størrelser og opplag til Norges beste priser! Trykkeriet Vårt hjelper deg med alt fra design til utsending, og er en pålitelig samarbeidspartner for små og store bedrifter samt politiske partier. Et hefte er en enkel og kostnadseffektiv måte å markedsføre ditt budskap på, og kan være en perfekt start for deg som ønsker å komme i gang med markedsføring. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

tv@bss-mr.no
984 02 480
bss-mr.no
Grandfjæra 28, 6415 Molde (naboen til Moldeveggen)

Vi har fått støtte fra følgende organisasjoner og bedrifter: Mental Helse Molde, Sparebank1 SMN, Sparebanken Møre, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Varigfondet, Prosjekt Tilhørighet og Grasrotandelen. Bli med du også

#hefte #blad #magasin #TonnyFroyen #trykkeri #profilering #markedsføring #trykk #design #printdesign #produksjon #lavterskel #plakater #frivillighet #brosjyre #møteplass #psykiskhelse #hefte #gratis #aktivhverdag #handlelokalt #Moldesentrum #Moldetorget #Roseby #Moldeby #storformatprint

Leave a Reply