fbpx

Visittkort – Trykkeriet Vårt – 984 02 480 / tv@bss-mr.no / bss-mr.no

Gjør et godt førsteinntrykk og la et personlig tilpasset visittkort representere deg og ditt merke. Visittkortet har lang historie som et viktig markedsføringsverktøy, og ble brukt allerede på 1700-tallet av velstående borgere som ønsket å annonsere sine tjenester og invitere til sosiale sammenkomster.

I dag er visittkort fortsatt en effektiv måte å bli lagt merke til på. Det er en mulighet til å presentere deg og din virksomhet på en kort og konsis måte. Enten du deler dem ut på arrangementer, legger dem ved bestillinger eller har en bunke på disken, bør du sørge for at de skiller seg ut med et trykk av høy kvalitet.

tv@bss-mr.no
984 02 480
bss-mr.no
Grandfjæra 28, 6415 Molde (naboen til Moldeveggen)

Om oss: Trykkeriet Vårt er trolig det eneste trykkeriet i hele Norge som drives kun av frivillige ildsjeler i en hundre prosent bruker drevet organisasjon. Hele bedriften vår drives frivillig fra a til å. Fra renhold til avansert grafisk design. Dette er vi stolte av, men vi flere trenger kunder.

Støttespillere: Mental Helse Molde, Sparebank1 SMN, Sparebanken Møre, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Varigfondet, Prosjekt Tilhørighet og Grasrotandelen – Støtt oss du også! https://bss-mr.no

#TonnyFroyen #trykkeri #profilering #markedsføring #trykk #design #printdesign #produksjon #lavterskel #plakater #frivillighet #brosjyre #møteplass #psykiskhelse #hefte #gratis #aktivhverdag #handlelokalt #Moldesentrum #Moldetorget #Roseby #Moldeby #storformatprint #Visittkort

Leave a Reply