fbpx

Foto utskrifter – Trykkeriet Vårt – 984 02 480 / tv@bss-mr.no / www.bss-mr.no

Vi tilbyr utskrifter av fotografier fra en rekke digitale medier, slik som CD-er, minnebrikker og mobiltelefoner. Du kan enkelt ta med deg din digitale enhet til oss og vi vil hjelpe deg med å skrive ut dine favorittbilder i høy kvalitet. Vi tilbyr en rekke papir- og utskriftsalternativer, og våre erfarne teknikere vil sørge for at dine bilder ser så bra ut som mulig når de er skrevet ut. Uansett om du vil ha noen bilder for å henge opp på veggen eller ønsker å lage et album for å bevare minnene dine, så kan vi hjelpe deg med å få det resultatet du ønsker.

tv@bss-mr.no
984 02 480
bss-mr.no
Grandfjæra 28, 6415 Molde (naboen til Moldeveggen)

Om oss: Trykkeriet Vårt er trolig det eneste trykkeriet i hele Norge som drives kun av frivillige ildsjeler i en hundre prosent bruker drevet organisasjon.
Hele bedriften vår drives frivillig fra a til å. Fra renhold til avansert grafisk design. Dette er vi stolte av, men vi flere trenger kunder.

Støttespillere: Mental Helse Molde, Sparebank1 SMN, Sparebanken Møre, Bergesenstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Varigfondet Prosjekt Tilhørighet og Grasrotandelen – Støtt oss du også!

#produksjon #design #tonnyfroyen #profilering #handlelokalt #printdesign #markedsføring #trykkeri #reklame #trykk #arbeidstrening #frivillighet #kopisenter #lavterskel #møteplass #roseby #moldetorget #moldesentrum #moldeby #handlelokalt #handlelokaltmolde #aktivhverdag #psykiskhelse #sosialt

Leave a Reply